nattkaffe

2014-04-28
00:28:00

Lite ledighet kan man behöva.

Jobbar som tusan och det är inget man klagar över. Älskar att jobba. Dock har jag insett att när jag väl är ledig så vill jag jobba. Mycket beror på att Emma jobbar kvällar så vi knappt hinner att ses. Sen att mina lediga helger inte överensstämmer med hennes gör inte saken roligare. Får inger riktig ro i kroppen när man är ledig en dag och inte två i rad. Har dock tagit på mig lite för mycket tider för har "bara" varit ledig 3 dagar på 21 dagar. Fast nu kommer det förhoppningsvis bli lite lugnare när sommaren är bakom knuten hoppas jag.

Apropå sommaren! Alltså folk måste vara dum i huvudet som ränner runt i kortbyxor och T-shirt redan. Så jäkla varmt är det inte. Sen all denna glass dom stoppar i sig redan är näst intill skrattretande. Oj kolla sol. Wow! Dax för glass! 9c i luften.

Men jag ska inte gnälla. Är för trött då jag stått i butiken själv hela söndagen och haft så jävla tråkigt. Ops... Där kommer det mer gnäll.

Har faktiskt grillat ikväll. Gudagott. Vi får dock se vad min mage tycker om det i morgon bitti. Får nog ställa klockan 30 minuter tidigare för säkerhets skull. Kommer bli en lång dag. Öppning stängning. Altid lika kul att vara där 9:30 och hemma igen ca 19:45. Som tur har jag 2 minions som gör 90% av mitt jobb och det underlättar en hel del hehe.

 
Har intalat migsjälv att jag måste börja ladda upp bilder då jag har en så tuffig kamera. Men orkar inte i kväll. Kanske i morgon eller om 1 månad. 
 
Till en helt annan sak nu. Kanske får en trea i huset här om jag har tur! Skulle vara skitkul då jag övertalade hyresvärden att bygga en ny grillplats på tomten. Vill nämligen inte flytta från området då det ligger helt perfekt. Nära till allt och långt borta från det man vill vara långt borta ifrån. Hoppas hoppas hoppas.
 
Nej sängen nu.
 
 
Kanske ska sysselsätta mig med detta i morgon om jag har tråkigt eller inget att göra.